Luovuus: Luovuus on edel­leen suuri mys­tee­ri – mutta se tie­de­tään, miten sitä voi ruokkia yk­sin­ker­tai­sil­la kei­noil­la

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­vel­lä ky­sel­lään ke­vyen­lii­ken­teen ke­hit­tä­mi­ses­tä – ­kau­pun­ki käyn­nis­tä­nyt kävelyn ja pyö­rä­lii­ken­teen ke­hit­tä­mis­suun­ni­tel­man laa­din­nan

Pudasjärvi

Pudasjärven kaupunki on käynnistänyt kävelyn ja pyöräliikenteen kehittämissuunnitelman teon, joka valmistuu vuoden 2023 loppuun mennessä, kerrotaan kaupungin nettisivuilla. Suunnitelmaan keskeisesti kuuluvaan asukaskyselyyn on mahdollista vastata 28. toukokuuta saakka.

Asukaskyselyn tulokset toimivat jatkossa pohjana kävelyn ja pyöräliikenteen kehittämissuunnitelmalle, jossa määritellään Pudasjärven tavoitteet ja visio kävelylle ja pyöräilylle, tavoitteita tukevat toimenpiteet sekä seurantatavat, joilla alueella liikkuvien kestävää liikkumista ja liikenneturvallisuutta edistetään.

Kyselyn tuloksista johdetaan kehittämissuunnitelmaan esimerkiksi konkreettisia toimenpiteitä, joita asukkaat ovat esittäneet. Toimenpiteitä tullaan tarkemmin käsittelemään syksyllä järjestettävässä työpajassa, johon kutsutaan laaja joukko kunnan sidosryhmiä. Työpajasta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa tarkemmin.

Kehittämissuunnitelma ja siihen kuuluva asukaskysely laaditaan yhteistyössä Ramboll Finland Oy:n kanssa.

Pudasjärven asukkaiden sekä alueella muuten liikkuvien mielipiteitään selvitetään sähköisellä kyselyllä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.