KEHITYSVAMMAISTEN ASUNTOLAHANKE: Katso videot: Pu­das­jär­vel­lä osoi­tet­tiin mieltä ke­hi­tys­vam­mais­ten asu­mis­olo­jen puo­les­ta – "Ke­hi­tys­vam­mai­sen voitava asua siellä, missä muutkin ih­mi­set"

Ensilumi: Lumi saattoi tulla jo jää­däk­seen, arvioi me­teo­ro­lo­gi Oskari Rockas Il­ma­tie­teen lai­tok­sel­ta

Mainos: Tutustu Ii­jo­ki­seu­dun si­säl­töön tar­jous­hin­taan, lehti + digi 3 kk 24,90 €! Tilaa tästä.

Pu­das­jär­vel­lä il­moi­tet­tu vain yksi tar­tun­ta – sai­raa­la­hoi­dos­sa olevien määrä noussut Suo­mes­sa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL raportoi maanantaina 1302 uudesta koronatartunnasta Suomessa. Luvussa on mukana myös viikonlopun lukemat, joita ei anneta enää päiväkohtaisesti.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL raportoi maanantaina 1302 uudesta koronatartunnasta Suomessa. Luvussa on mukana myös viikonlopun lukemat, joita ei anneta enää päiväkohtaisesti.

Koko maassa on sairaalahoidossa 136 koronapotilasta. Heistä tehohoidossa on 28.

Sairaalahoidossa olevien potilaiden yhteismäärä on noussut perjantaista neljällätoista. Tehohoidossa on neljä koronavirusta sairastavaa enemmän kuin perjantaina.

Pohjois-Pohjanmaalla kerrottiin 74 uudesta koronatapauksesta kolme päivän aikana. Oulussa tartuntoja oli 50. Iissä, Kuusamossa ja Ylivieskassa oli kussakin kolme tartuntaa. Kaksi uutta tartuntaa raportoitiin Limingassa, Raahessa ja Siikajoella.

Yksi tartunta on löydetty Alavieskasta, Haapavedeltä, Kalajoelta, Muhokselta, Nivalasta, Oulaisista, Pudasjärveltä, Pyhäjoelta ja Sievistä.

Pohjois-Pohjanmaalla 66 prosenttia yli 12-vuotiaista on saanut toisen koronarokotuksen. Ykköspiikin saaneita on 81,8 prosenttia.

Viime viikkoina Pudasjärvellä on todettu useita koronatartuntatapauksia. Oulunkaaren ylilääkäri Tuula saukkonen vetosi silloin nuoriin rokotteen hankkimiseksi ja varovaisuuteen.

Voit lukea aiemman artikkelin tästä.