Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Poh­joi­ses­sa ko­ro­na­po­ti­lai­ta riittää yhä pe­rus­ter­vey­den­huol­los­sa – OYSissa 14 po­ti­las­ta

Korona aiheuttaa muutoksia Oulun hyvinvointikeskusten toiminnassa. Perusterveydenhuolto on yhä kuormittunut koronatilanteen vuoksi pohjoisessa.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on perjantaina hoidettavana 14 koronapotilasta oyskorona.fi-sivuston mukaan. Määrä on pysynyt samana viime päivät.

Koko OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa koronapotilaita on yhteensä 158 THL:n perjantain  lukujen mukaan. Määrä on 16 enemmän kuin pari päivää sitten. Tehohoidossa olevien koronapotilaiden määrä on  seitsemän, mikä on yksi enemmän kuin pari päivää sitten.

OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa on erikoissairaanhoidossa 31  koronapotilasta, mikä on kaksi  enemmän kuin pari päivää sitten. 120 koronapotilasta on perusterveydenhuollossa, mikä on 13 enemmän kuin keskiviikkona.

OYSin erityisvastuualue kattaa Pohjois-Pohjanmaan, Lapin, Länsi-Pohjan, Kainuun ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.

Suomessa on sairaalahoidossa  924 koronapotilasta, kertoo THL perjantaina. Määrä on 40 potilasta vähemmän kuin keskiviikkona.

Tehohoidossa on koko maassa  33 koronapotilasta, mikä on yhdeksän vähemmän kuin keskiviikkona.