Joko luit: Aino ja Aune saivat rin­taan­sa Ko­ti­rin­ta­ma­nais­ten mitalit ar­vok­kaas­ta työstä – näin Pu­das­jär­vel­lä juh­lit­tiin 106-vuo­tias­ta Suomea kii­tol­li­se­na it­se­näi­syy­des­tä

Talous: Ta­lous­ar­vion laa­ti­mi­sen viime met­reil­lä huonoja uutisia Pu­das­jär­ven kau­pun­gil­le – Ou­lun­kaa­ren pur­ka­mi­ses­ta ei tu­le­kaan tuot­to­ja vaan tap­pio­ta: "Tun­nel­ma on jär­kyt­ty­nyt"

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Poh­jois-Poh­jan­maal­la tehdään pääl­lys­tys­töi­tä tou­ko–­lo­ka­kuus­sa – tällä vii­kol­la työt alkavat Ne­los­tiel­lä Iin poh­jois­puo­lel­la, yltävät myös Tai­val­kos­kel­le

Pohjois-Pohjanmaalla suoritetaan toukokuun ja lokakuun välisenä aikana päällystys- ja tiemerkintätöitä.

Tällä viikolla päällystystöitä aloitetaan valtatiellä 4 Iin ja Olhavan välillä. Myös Oulun kohdalla moottoritiellä töitä tehdään 10 kilometrin matkalla. Pohjois-Pohjanmaan valtateistä päällystystöitä tehdään myös valtateillä 8 ja 22 Siikajoella, Limingassa, Muhoksella, Vaalassa ja Taivalkoskella.

Pohjois-Pohjanmaalla teitä päällystetään noin 180 kilometrin verran. Työt sisältävät päällysteiden uusimista, tienrakenteen parantamista, kuivatuksen parantamista ja erilaisia paikkauksia.

Päällystystyömailla alennetaan nopeusrajoituksia työn ajaksi. Monissa kohteissa otetaan käyttöön liikennevalot ja saattoauto, jotka ohjaavat liikenteen turvallisesti työmaan ohi.