Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Pal­ve­lut säi­ly­vät, kun­nil­ta puolet toi­min­nas­ta pois – näin sote-uu­dis­tus voi vai­kut­taaa Pu­das­jär­vel­lä

Oulunkaari on ollut Pudasjärvellä jo "esimalli" tulevasta sote-uudistuksesta. Henkilöstön asema on turvattu heidän siirtyessä ns. vanhoina työntekijöinä uuden organisaation palvelukseen. Tuleva aluevaltuusto tulee johtamaan sote-hyvinvointialuetta. Hyvinvointialueet toiminnassa ehkä vuoden 2023 alusta.

Pudasjärvi
Pudasjärven Hyvän olon keskukseen on valmistumassa uudet tilat terveyskeskukselle. Luottamushenkilöt ja rakentajien edustajat tutustumassa tiloihin.
Pudasjärven Hyvän olon keskukseen on valmistumassa uudet tilat terveyskeskukselle. Luottamushenkilöt ja rakentajien edustajat tutustumassa tiloihin.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

Pudasjärvellä uskotaan, ettei uudesta sote-uudistuksesta kuntalaisille isoa muutosta ole tulossa. Hallinnollisella puolella puolestaan muutos tulee olemaan hyvinkin merkittävä.

– Alkuun ei todennäköisesti isoa kuntalaiselle näkyvää muutosta juurikaan tule. Palvelut järjestetään uuden hyvinvointialueen toimesta jokseenkin nykyisenkaltaisina nykyisissä toimitiloissa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin