Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Pää­ta­lo-ve­te­raa­ni haluaa tehdä Kal­les­ta uuden elo­ku­van ja uskoo, että se kiin­nos­taa kan­sain­vä­li­ses­ti­kin – ra­hoi­tus­pot­tiin Na­tur­po­lik­sel­ta kymp­pi­ton­ni

Hannu Kahakorpi halua kuvata Päätalon tuotannolle tyypillisen kovan elämän sijaan nuoren pojan kasvua ja onnen hetkiä. Hän uskoo, että uudet sukupolvet löytävät Päätalon, sillä tämän tuotannosta löytyy yhteiskunnallisia asioita moneen lähtöön.

Hannu Kahakorpi (vas.) ohjasi kesällä Kuusamon Näyttämön esittämän Ukkosen ääni -näytelmän. Siinä nuorta Kalle Päätaloa esitti Olavi Angervo.
Hannu Kahakorpi (vas.) ohjasi kesällä Kuusamon Näyttämön esittämän Ukkosen ääni -näytelmän. Siinä nuorta Kalle Päätaloa esitti Olavi Angervo.
Kuva: Linda Laaksonen

Kalle Päätalon tuotanto on ehtymätön kiinnostavan materiaalin lähde. Vai onko?

Kyllä on, uskoo Päätalo-asiantuntija, ohjaajana ja käsikirjoittajana tunnettu Hannu Kahakorpi. Hän työstää parhaillaan uutta Päätalo-elokuvaa, jonka työnimi on Victoria, rakkaani.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin