Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Omais­hoi­ta­jien yh­dis­tys tyy­ty­mä­tön siihen, että Tai­val­kos­kel­la ko­ro­te­taan pal­ve­lusete­lin arvoa vain 10 pro­sent­tia – "Mitä tulee mak­sa­maan, jos 50 % omais­hoi­ta­jis­ta uupuu ja hoi­det­ta­va tar­vit­see no­peas­ti te­hos­tet­tua pal­ve­lua­su­mis­ta?"

Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry on tyytymätön Taivalkosken kunnan palveluseteleillä antaman omaishoidon tuen korotettuihinkin määriin.

Sosiaali- ja terveyslautakunta käsitteli yhdistyksen oikaisuvaatimuksen asiassa ja päätti, että vaatimus ei anna aihetta lokakuussa tehdyn päätöksen kumoamiseen tai muuttamiseen.

Omaishoidon tuen kustannuksia ja vaikutuksia on ynnätty sekä Taivalkosken kunnassa että Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:ssä. Kuvituskuva.
Omaishoidon tuen kustannuksia ja vaikutuksia on ynnätty sekä Taivalkosken kunnassa että Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:ssä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.