Koulut alkaa: Pu­das­jär­vel­lä syys­lu­ku­kau­den kes­ki­viik­ko­na aloit­taa yli 900 pe­rus­as­teen op­pi­las­ta – katso kou­lu­jen op­pi­las­mää­rät

Kesäkuvakisa: Osal­lis­tu Ii­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan ja voita hienoja pal­kin­to­ja – Katso jat­ku­vas­ti täy­den­ty­vä ku­va­gal­le­ria

Lukijalta
Mielipidekirjoitus

Nyt on oikea aika lähteä eh­dol­le! – Me olemme läh­te­neet en­sim­mäis­tä kertaa ehdolle kun­ta­vaa­lei­hin

Huhtikuussa valitaan jälleen uudet valtuutetut vaikuttamaan kaikkien kuntalaisten asioihin. Vanhojen konkareiden lisäksi valtuustoon tarvitaan uusia kasvoja ja tuoreita näkemyksiä.

Me olemme lähteneet ensimmäistä kertaa ehdolle kuntavaaleihin. Puoluevalintamme on selvä – haluamme tehdä päätökset keskustalaisittain keskustellen ja faktoihin pohjaten. Paikallispolitiikan pitää olla läpinäkyvää ja huomioida kaikenikäiset kuntalaiset asuinpaikasta riippumatta.

Tulevaisuuden Pudasjärvemme houkuttelee uusia asukkaita ja parantaa yrittäjien asemaa. Me haluamme kuulla valtuutettuina, mitä tavallisille kuntalaisille kuuluu, vaalien jälkeenkin. Meille on tärkeää pitää koko kaupunki asuttuna, talous ja peruspalvelut kunnossa.

Meillä uusilla ehdokkailla on paljon intoa, iloa ja tekemisen meininkiä. Meissä on ihmisiä, joille Pudasjärvi on synnyinseutu, mutta myös ihmisiä, jotka ovat tänne aikuisena juurtuneet. Yhteistä on, että ajattelemme rakkaan kotikaupunkimme etua.

Koko kaupunki, keskustelukyky, hyvä koulutus, luonto, vanhuspalvelut, yrittäjyyden tukeminen, kaiken ikäiset ihmiset, työpaikat ja kaupungin talous. Jos nämä ovat sinullekin tärkeitä asioita, lähde mukaan päättämään. Ehdolle asettuminen ja äänestäminen ovat väkevimmät työkalusi vaikuttaa tulevaisuuteen.

Meillä on Pudasjärvellä paljon asioita todella hyvin, mutta aina voi kehittää ja keksiä uutta. Vain somesta lukemalla ja palstoilla päivittelemällä asioihin ei voi vaikuttaa. Siksi haluamme parantaa paikallisten elämänlaatua käytännössä tekemällä. Me olemme ehdolla, tuletko sinäkin?

Jos haluat ehdolle tai mukaan vaalityöhön, ota meihin yhteyttä.

Olga Oinas-Panuma,21, hum. yo ja toimittaja
Janne Majava,45, ajoneuvonosturinkuljettaja
Esa Rytinki,44, autonkuljettaja
Henna Tolonen,20, maatalousyrittäjä
Anne Niskasaari,49, luokanopettaja
Anna-Mari Luokkanen,45, lähihoitaja
Ulla Pohjola,32, myyntineuvottelija