Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Muista ää­nes­tää seu­ra­kun­ta­vaa­leis­sa – Päät­tä­jil­tä tulisi löytyä roh­keut­ta, luo­vuut­ta ja en­nak­ko­luu­lot­to­muut­ta

Esimerkiksi kysymys samaa sukupuolta olevien avioliittoon vihkimisestä tulisi viimein ratkaista.Seurakuntavaalien ehdokkaat ja äänestysnumerot ovat selvillä. Marraskuussa koittaa äänestämisen aika. Koillismaalla ehdokasasettelu onnistui varsin hyvin sekä määrällisesti että laadullisesti, vaikka valitsijayhdistyksillä tuntui olevan aika lailla jokaisessa seurakunnassa haasteita ehdokkaiden löytymisessä.

Monipuolinen ehdokasjoukko on edellytys onnistuneille vaaleille. Ehdokkaissa on kokeneita konkareita ja tuoreita kasvoja. Ikähaitari on varsin laaja. Ehdokkailta löytyy monenlaista kokemusta ja erilaisia taustoja. Kristinuskon kysymyksistä ja ajankohtaisista polttavista teemoista ehdokkaat ajattelevat hyvinkin monella tavalla. Moninaisuus on rikkautta. Jokaisesta ehdokkaasta on syytä iloita. On hienoa, että tahtoa yhteisten asioiden hoitamiseen löytyy.

Seurakunnan päättäjiksi tarvitaan eri-ikäisiä, erilaisista taustoista tulevia ja eri tavalla uskoa todeksi eläviä seurakuntalaisia.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa