Luovuus: Luovuus on edel­leen suuri mys­tee­ri – mutta se tie­de­tään, miten sitä voi ruokkia yk­sin­ker­tai­sil­la kei­noil­la

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Mat­kai­li­joil­le ma­ku­elä­myk­siä lä­hi­ruuas­ta – Pu­das­jär­ven Kehitys etsii pai­kal­li­sia yri­tyk­siä mukaan yh­teis­työ­hön

Pudasjärven Kehitys Oy kartoittaa paikallisten yritysten halukkuutta osallistua lähiruuan palvelujen kehittämishankkeeseen.

Puhoksen Kalan Helinä Koski jakoi kokemuksiaan Artic Food Lab -toiminnasta.
Puhoksen Kalan Helinä Koski jakoi kokemuksiaan Artic Food Lab -toiminnasta.
Kuva: Auvo Turpeinen

Pudasjärven Kehitys Oy tiedottaa tekevänsä toukokuun aikana Pudasjärvellä kartoitustyötä. Selvityksen kohteena on, olisiko Pudasjärven ravintoloilla, matkailuyrityksillä ja ruuantuottajilla halukkuutta lähteä mukaan kehittämään lähiruokapalveluja.

Tiedotteen mukaan kehitystyön tarkoituksena olisi yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa tuottaa palveluja, joiden mahdollistamia makuelämyksiä ei voi kokea missään muualla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.