Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Mainio tulos, tar­tum­me toi­meen! – Vaikka paik­ka­mää­rä jäi vä­häi­sem­mäk­si, kuin en­nak­koon ar­vel­tiin ja odo­tet­tiin, oli tun­nel­ma läpi val­vo­jais­il­lan iloinen ja rento

Pudasjärvi

Pudasjärven Perussuomalaiset ry:n vaalivalvojaisiin saapui reilu määrä osallistujia. Yhteensä kolmisenkymmentä ehdokasta, hallituksen jäsentä ja kenttäaktiivia seurasi mielenkiinnolla äänten laskennan edistymistä ja äänipottia. Perussuomalaiset saivat yhteensä 7 valtuustopaikkaa. Kristillisdemokraateille tuli yksi valtuustopaikka, KD:n kanssa solmitun vaaliliiton myötä paikkamääräksi muodostui 7+1.

Vaalitulokseen on helppo olla tyytyväinen: edellisissä vaaleissa valtuustopaikkoja tuli yksi, joten siihen nähden lisäys on merkittävä: seitsemänkertainen. Vaikka paikkamäärä jäi vähäisemmäksi, kuin ennakkoon arveltiin ja odotettiin, oli tunnelma läpi valvojaisillan iloinen ja rento. Tilaisuuteen oli varattu monenlaista syötävää ja juotavaa, musiikkia kuunneltiin ja screeniltä seurattiin niin valtakunnan, kuin paikallistason tilannetta. Puhetta ja pohdintoja riitti myöhään yöhön asti.

Perussuomalaiset ovat tehneet tinkimätöntä työtä niin valtuustossa kuin kentälläkin. Hyvällä sykkeellä ja yhteistyöllä on saavutettu jotain ennennäkemätöntä ja historiallista. Jokainen on antanut oman panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.