Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Luon­to­kes­kus uusille vuo­si­kym­me­nil­le uudella näyt­te­lyl­le – "Rak­kau­des­ta luon­toon" muis­tut­taa mitä luonto on meille tehnyt: pitänyt meidät hen­gis­sä!

Syötteen kansallispuiston luontokeskus vietti 20-vuotisjuhliaan uuden näyttelyn avajaisten tiimoilta. Uusi näyttely korostaa rakkautta luontoon ja korostaa monimuotoisuutta.

Syöte
Avajaisyleisö täytti pian avauksen jälkeen uuden näyttelyn.
Avajaisyleisö täytti pian avauksen jälkeen uuden näyttelyn.
Kuva: Risto Pikkupeura

Syötteen kansallispuiston luontokeskuksen näyttelyssä on kosketeltavaa ja kuunneltavaa. Ison puisen kehikon sisällä Heikki Karjalainen ja tyttärenpoika Ilpo pitävät käsiään suuren munan ympärillä ja kuuntelevat.

– Tultiin Syötteelle viikonlopuksi ja oli niin pakkanen, ettei tarkene lasketella, niin tulimme tänne luontokeskukseen, kertoo Heikki Karjalainen.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_