Valtuusto: His­to­rian ha­vi­naa: val­tuus­to päätti vuo­des­ta 2009 toi­mi­neen Ou­lun­kaa­ren pur­ka­mi­ses­ta – kun­ta­yh­ty­mä jär­jes­ti 1,5 mil­jar­din edestä pal­ve­lu­ja

Sotaharjoitus: Il­ma­voi­mien suuri il­ma­so­ta­har­joi­tus näkyy Pu­das­jär­vel­lä lo­ka­kuun en­sim­mäi­sel­lä vii­kol­la – Pu­das­jär­ven len­to­kent­tä ja muita alueita har­joi­tus­käy­tös­sä

Tilaajille

Kuusamo heitti haas­teen ja Pu­das­jär­vi vas­ta­si: miltä kuu­los­taa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­val­tuus­ton versio Jou­lu­puu on ra­ken­net­tu -kap­pa­lees­ta? – Katso video!

Kuusamon kaupunginvaltuuston hilpeyttä herättänyt ja kiitosta kerännyt moniääninen yhteislaulu En etsi valtaa, loistoa sai jatkoa, kun valtuuston puheenjohtaja Mika Määttä haastoi Pudasjärven kaupunginvaltuuston tekemään perässä.

– Meillä on Kuusamossa pitkä perinne, että laulamme valtuustovuoden päätteeksi aina laulun. Takana on pitkä vuosi ja olemme välillä olleet valtuustossa asioista eri mieltä. Olemme joutuneet tekemään paljon tiukkoja ja vakavia päätöksiäkin. Joku kevennys hyvä on kehittää, Määttä kertoo.