LIIKENNE: Lop­pu­vuo­si on po­ro­ko­la­rei­den syn­kin­tä aikaa – Am­mat­tiau­toi­li­ja: "Kai­kil­la po­roil­la pitäisi olla hei­jas­tin. Olen vält­tä­nyt kym­me­niä ko­la­rei­ta, kun olen ha­vain­nut hei­jas­tin­po­ron"

OSAO: Am­mat­ti­opis­toa ollaan muut­ta­mas­sa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­ta­lol­le – Toi­veis­sa on, että opis­ke­li­jat ja kau­pun­gin johto oli­si­vat saman katon alla jo ensi syksynä

Talousarvio: Bud­jet­ti­esi­tys läpi kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa: Pu­das­jär­vel­le tehdään yli kaksi mil­joo­naa euroa yli­jää­mäis­tä ta­lou­sar­vio­ta, mutta liik­ku­ma­va­raa ei silti ole

Tilaajille

Kuusamo heitti haas­teen ja Pu­das­jär­vi vas­ta­si: miltä kuu­los­taa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­val­tuus­ton versio Jou­lu­puu on ra­ken­net­tu -kap­pa­lees­ta? – Katso video!

Kuusamon kaupunginvaltuuston hilpeyttä herättänyt ja kiitosta kerännyt moniääninen yhteislaulu En etsi valtaa, loistoa sai jatkoa, kun valtuuston puheenjohtaja Mika Määttä haastoi Pudasjärven kaupunginvaltuuston tekemään perässä.

– Meillä on Kuusamossa pitkä perinne, että laulamme valtuustovuoden päätteeksi aina laulun. Takana on pitkä vuosi ja olemme välillä olleet valtuustossa asioista eri mieltä. Olemme joutuneet tekemään paljon tiukkoja ja vakavia päätöksiäkin. Joku kevennys hyvä on kehittää, Määttä kertoo.