Vinkit videolla: Jo muutama helppo liike päi­väs­sä auttaa ja näkyy ar­jes­sa, katso videot – Syk­syl­lä käyn­nis­ty­vä Voimaa van­huu­teen -hanke tuo lii­kun­nan ikä­ih­mis­ten arkeen ja ko­tei­hin

Ylioppilaat: Pu­das­jär­ve­läi­nen kevään yli­op­pi­las Jesse Pyyk­kö­nen on toinen Suomen parhaan tut­kin­to­to­dis­tuk­sen saa­neis­ta – "Tämä oli yl­lä­tys, vaikka täh­tä­sin­kin hyviin ar­vo­sa­noi­hin"

Mainos: Läheltä näkee kauas. Tutustu Ii­jo­ki­seu­tu Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Pääkirjoitus
Tilaajille

Ko­ro­na­piik­ke­jä on Pu­das­jär­vel­lä pis­tet­ty vasta pie­nel­le väes­tön­osal­le – Mal­tat­ko odottaa ro­ko­tus­ten ete­ne­mis­tä kai­kes­sa rau­has­sa?

Koronarokotukset ovat päässeet Pudasjärvelläkin vauhtiin, vaikka pikaista puuha ei ole. Vielä ei ole selvää kuvaa siitä, millaisella aikataululla rokottaminen todella alkaa näkyä arjessa. Monissa uutisissa painotetaan rokotusten merkitystä yhteiskunnan toimivuuden kannalta.

Esimerkiksi Iijokiseudun uutisessa Pudasjärven Osuuspankin toimitusjohtaja Pertti Purola viittaa rokotustahdin vaikuttavan yleisen taloustilanteen elpymiseen. Näin varmasti on – askel askeleelta siirrymme kohti parempaa.