Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kor­jat­ta­vaa Pohteen esi­tyk­ses­sä Tai­val­kos­ken sote-pal­ve­lui­hin

Taivalkoski

Taivalkosken sote-yksikön nykyisen ja tulevaisuuden toiminnan määrittely on toteutettu Pohteen aluehallituksen taholta.  Oikaisuvaatimukseen annetussa päätöksessä vahvistetaan, että:

1. Taivalkoskelle on perustettu 15-paikkainen ympärivuorokautisesti toimiva arviointi- ja kuntoutusyksikkö. Lisäksi on jo vahvistettu alueen kotiin annettavien palvelujen kokonaisuutta tiivistämällä ensihoidon kanssa tehtävää yhteistyötä sekä käynnistämällä kotisairaala ja kotikuntoutustoimintaa.”

2. Tässä yksikössä on hoidettavaksi hyväksytty mm. liikkumaton, ajantajun menettänyt, syötettävä ja muistamaton sairas, saattohoitopotilas ja vahvaa kipulääkitystä saava. Omaiset voivat käydä heitä syöttämässä, silittämässä ja sosiaalista tukea tuomassa. Aluehallitus on vahvistanut että ”edellä kuvatun esimerkin mukaisten potilasryhmien hoitaminen onnistuu arviointi- ja kuntoutusyksikössä muun muassa kotisairaalan turvin”

3. Tässä aluehallituksen vahvistamassa monihoitoyksikössä toteutuu siis sairaalapohjaisen kuntoutusyksikön sekä taajamassa toteutettavan ympärivuorokautisen kotisairaalan henkilökunnan yhteistyö taivalkoskelaisten perusterveydenhoidon ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin