LIIKENNE: Lop­pu­vuo­si on po­ro­ko­la­rei­den syn­kin­tä aikaa – Am­mat­tiau­toi­li­ja: "Kai­kil­la po­roil­la pitäisi olla hei­jas­tin. Olen vält­tä­nyt kym­me­niä ko­la­rei­ta, kun olen ha­vain­nut hei­jas­tin­po­ron"

OSAO: Am­mat­ti­opis­toa ollaan muut­ta­mas­sa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­ta­lol­le – Toi­veis­sa on, että opis­ke­li­jat ja kau­pun­gin johto oli­si­vat saman katon alla jo ensi syksynä

Talousarvio: Bud­jet­ti­esi­tys läpi kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa: Pu­das­jär­vel­le tehdään yli kaksi mil­joo­naa euroa yli­jää­mäis­tä ta­lou­sar­vio­ta, mutta liik­ku­ma­va­raa ei silti ole

Kier­to­kaa­ren alla – Oulun Jä­te­huol­to vaihtoi nimensä

Pudasjärvenkin jäteasioista vastaava Oulun Jätehuolto on vaihtanut nimensä, se on nykyisin Kiertokaari oy.
Pudasjärvenkin jäteasioista vastaava Oulun Jätehuolto on vaihtanut nimensä, se on nykyisin Kiertokaari oy.
Kuva: Marica Paukkeri

Oulun Jätehuolto osakeyhtiön nimi on vaihtunut. Yhtiön hallitus teki päätöksen muuttaa nimi kuvaamaan entistä paremmin yhtiön nykyistä omistajapohjaa.

Yhtiön uusi nimi on Kiertokaari Oy. Nimi otettiin käyttöön heti.

Vuonna 1995 liikelaitoksena aloittaneesta Oulun Jätehuollosta on yli 20 vuoden aikana kasvanut kunnallinen jätehuoltoyhtiö, jonka omistajina on kahdeksan kuntaa.

Omistajakuntien lisäksi toimialueeseen kuuluu viisi muuta kuntaa. Toimialueella on 300 000 asukasta.

Kiertokaaren päätoimipaikka sijaitsee Oulussa Ruskon jätekeskuksessa ja sillä on 11 muuta palvelupistettä toimialueella.