Luovuus: Luovuus on edel­leen suuri mys­tee­ri – mutta se tie­de­tään, miten sitä voi ruokkia yk­sin­ker­tai­sil­la kei­noil­la

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kau­pun­gin Syöt­teen tont­tien välitys ul­kois­tet­tiin – kau­pun­gil­la tont­te­ja Luok­ka­vaa­ras­sa ja Hul­ha­va­na­hos­sa

Pudasjärvi

Pudasjärven kaupungilla on tarjottavana ostettavaksi tai vuokrattavaksi lomarakennustontteja Syötteen Luokkavaarassa ja Huuhkasenkankaalla. Kaupunginhallitus päätti hankkia Syötteen Luokkavaaran ja Hulhavanahon vapaa-ajan tonttien välittämisen Kuuru Oy:ltä.

Luokkavaaran tonteista 26 kappaletta ovat valmiita rakentamiseen, samoin kuin Huuhkasenkankaan kymemmenen tonttia. Lisäksi Luokkavaaran asemakaavan Lohilammen alueelle valmistuu vuoden 2023 loppupuolella kunnallistekniikka 16:lle lomarakennustontille.

Tekninen osasto on kilpailuttanut kansallisen kynnysarvon ylittävänä hankintana Luokkavaaran ja Huuhkasenkankaan vapaa-ajan tonttien välityksen. Tonttien myyntihinnaksi vuonna 2023 on  on määritetty Luokkavaarassa 22 500 euroa ja Huuhkasenkankaalla 12 118 euroa. Vuosivuokra on 8 prosenttia myyntihinnasta.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_