Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Kau­ka­lon lai­dal­la ja kau­ka­los­sa – saa­daan­ko jää­hal­li­hank­keen ym­pä­ril­le taas uutta nos­tet­ta?

Seisoin viime viikolla Suojalinnan kaukalon laidalla pari tuntia. Varustus oli kunnossa ja kerrospukeutuminen hallussa, mutta silti illan päätteeksi varpaita nipisteli ja lämmin sauna houkutteli. Olisipa ollut eri toista tehdä juttua jäähallissa.

Perinteisistä harrastusolosuhteista huolimatta kentällä oli mahtava tunnelma. Lapsia, nuoria ja heidän vanhempiaan oli paikalla kymmenittäin. Suut olivat hymyssä ja juttua riitti. Uuden oppimisen riemu ja kavereiden kanssa yhdessä tekeminen korostuivat, kun kentällä harjoiteltiin ohjatusti ja turvallisesti luistelemaan ja pelaamaan.

Joskus ihmetellään sitä, miten vanhemmat jaksavat kuljettaa lapsiaan harrastuksiin ja osallistua niihin itse ainakin huoltojoukoissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.