Joko luit: Kon­tio­tuo­te pal­kit­tiin vuoden yri­tyk­se­nä Poh­jois-Poh­jan­maal­la – Pu­das­jär­ven suurin työn­tan­ta­ja on jou­tu­nut lo­maut­ta­maan väkeä ra­ken­nus­alan ah­din­goss­sa

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Juk­ka­ta­lo tuo mark­ki­noil­le muut­to­val­miit hir­si­ta­lot – hir­si­toi­mi­tuk­set työl­lis­tä­vät Pu­das­jär­vel­lä

Hirsitoimitukset Jukan tehtaalle tulevat Kontion linjalta Pudasjärveltä.
Hirsitoimitukset Jukan tehtaalle tulevat Kontion linjalta Pudasjärveltä.
Kuva: Prt-Forest

Jukkatalo Oy laajentaa tuotevalikoimaansa markkinoiden laajimmaksi tuoden markkinoille muuttovalmiit hirsitalot.

Yhtiön toimitusjohtajan Mikko Tahkolan mukaan ekologisuus ja hengittävyys ovat kasvavia trendejä myös omakotiasumisessa. Yhdistämällä Jukkatalon muuttovalmiskonsepti ja Kontion hirsiosaaminen tuomme markkinoille ylivoimaisen kokonaisuuden, hän uskoo.

– Asiakkaalle pystymme tarjoamaan yhdellä tapaamisella kolme erilaista seinärakennetta; HirsiJukan, ekoJukan sekä AitoJukan. EkoJukassa käytetään eristeenä mm. kierrätetystä sanomalehdestä valmistettua luontoystävällistä ekovillaa, AitoJukka puolestaan on laadukas mineraalivillatalo, joita Pyhännän tehtaalla on valmistettu jo yli 30000 taloa, kertoo Tahkola.

Muuttovalmistalojen kysynnän kasvaessa Jukkatalon markkinaosuus on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Viime vuonna Jukan markkinaosuus kasvoi jo markkinoiden toiseksi suosituimmaksi talomerkiksi.

– Jukkatalon liki 50-vuotinen kokemus sekä vahva brändi yhdistettynä markkinoiden laajimpaan valikoimaan antaa meille erinomaisen tilaisuuden kasvattaa liiketoimintaa nyt myös hirsisten omakotitalojen markkinaan. Kontio on hirsitalotehtaana käsite niin kotimaassa kuin maailmallakin. Kontion teknologinen osaaminen on aivan omaa luokkaansa, Tahkola jatkaa.

Hän kertoo hirsitoimitusten Jukan tehtaille tulevan Kontion linjalta Pudasjärveltä. Kun myyntitavoite uudelle tuotteelle on kova, toimitusjohtaja luottaa siihen, että se tulee näkymän selvästi myös Kontion tehtaalla.

Uudet HirsiJukka-talot ovat saatavilla elokuusta 2017 lähtien kaikkialla Suomessa. Jukkatalo Oy ja Kontiotuote Oy ovat osa suomalaista Prt-Forest Oy:tä. Konserni on yksi johtavia puutuotealan yrityksiä Suomessa. Se täyttää ensi vuonna 50 vuotta.