Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ihmisiä ke­ho­te­taan sääs­tä­mään – on sitä en­nen­kin osattu

On taas tullut aika, jolloin isossa kuvassa joudutaan kääntymään tavallisten ihmistenkin puoleen, jotta säästöjä tulisi esimerkiksi energian kulutuksen hillitsemisessä.

On sinänsä ihan paikallaan kehotella ja neuvoakin, että voisiko jossakin vähän jarrutella.

Mutta kun toisaalta tuntuu vähän siltäkin, että ihmiset ovat ennenkin osanneet. On ollut pakkokin katsoa ihan jokapäiväisessä elämässä, että mitä jos tuota ei laitettaisi, ja miettiä, jos me pärjätään ilmankin.

On sekin huomioitava, että kun kehotetaan kotitalouksiakin säästämään sähköä, niin onko siitä niille hyötyä. Kun sähköfirmojen tulot pienenevät kulutuksen vähentymisen vuoksi, niin hinnat nousevat heillä, joilla ei satu olemaan määräaikaista sopimusta. Määräaikaiset sopimukset päättyvät ehkä ensi tai sitä seuraavana vuonna, mutta onko varmaa sekään, minkälainen sopimus on.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.