Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ihmisiä ke­ho­te­taan sääs­tä­mään – on sitä en­nen­kin osattu

On taas tullut aika, jolloin isossa kuvassa joudutaan kääntymään tavallisten ihmistenkin puoleen, jotta säästöjä tulisi esimerkiksi energian kulutuksen hillitsemisessä.

On sinänsä ihan paikallaan kehotella ja neuvoakin, että voisiko jossakin vähän jarrutella.

Mutta kun toisaalta tuntuu vähän siltäkin, että ihmiset ovat ennenkin osanneet. On ollut pakkokin katsoa ihan jokapäiväisessä elämässä, että mitä jos tuota ei laitettaisi, ja miettiä, jos me pärjätään ilmankin.

On sekin huomioitava, että kun kehotetaan kotitalouksiakin säästämään sähköä, niin onko siitä niille hyötyä. Kun sähköfirmojen tulot pienenevät kulutuksen vähentymisen vuoksi, niin hinnat nousevat heillä, joilla ei satu olemaan määräaikaista sopimusta. Määräaikaiset sopimukset päättyvät ehkä ensi tai sitä seuraavana vuonna, mutta onko varmaa sekään, minkälainen sopimus on.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin