Eduskuntavaalit: En­nak­ko­ää­nes­tyk­sen lop­pu­ki­ri: tiis­tai­na 410 kävi ää­nes­tä­mäs­sä Pu­das­jär­vel­lä – Jo 38,3 pro­sent­tia käyt­tä­nyt ää­nioi­keu­ten­sa, Tai­val­kos­kel­le ää­nes­tä­nyt jo yli 40 pro­sent­tia

Kolumni: Taa­lak­sen vai Ol­li­kai­sen lin­jal­la? – Metsien hii­li­nie­lu­jen ko­ros­tu­mi­nen il­mas­ton­muu­tos­kes­kus­te­lus­sa on suo­ma­lai­nen eri­koi­suus

Eduskuntavaalit: Ii­jo­ki­seu­dun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus

Ham­mas­huol­toon asiak­kaal­le edul­li­sem­pi malli: "mo­nes­sa pai­kas­sa aloi­tet­tu uusi malli ham­mas­hoi­dos­sa, jossa py­ri­tään lait­ta­maan suu ker­ral­la kuntoon edul­li­sem­min"

Pudasjärvi

Vaalipostia

Suomessa yleinen suusairaus on hampaan kiinnityskudossairaus (parodontiitti), joka on mahdollisesti yleisin kansansairautemme. Se aiheuttaa oireettomana etenevän bakteeritulehduksen, joka voi johtaa hampaan irtoamiseen.  Parodontiitti ja muut suutulehdukset lisää esimerkiksi sydän- ja aivoinfarktin riskiä ja muita sairauksia.

Itä-Suomessa on monessa paikassa aloitettu uusi malli hammashoidossa, jossa pyritään laittamaan suu kerralla kuntoon edullisemmin. Apu voi löytyä jopa kahdella hammaslääkärikäynnillä. Myös Pudasjärvellä on tehostettava hammashoidon palveluita tällä kustannustehokkaalla ja terveyttä luovalla mallilla.

Tämä on meille kaikille tärkeä asia! Pyydän siis teitä auttamaan asian eteenpäin viemisessä, äänestämällä minut valtuustoon. Lupaan tehdä työtä sen eteen, että tämä olisi tulevaisuuden toimintatapa myös Pudasjärvellä.

Kari SalmelaKuntavaaliehdokas Keskusta