Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus

Ham­mas­huol­toon asiak­kaal­le edul­li­sem­pi malli: "mo­nes­sa pai­kas­sa aloi­tet­tu uusi malli ham­mas­hoi­dos­sa, jossa py­ri­tään lait­ta­maan suu ker­ral­la kuntoon edul­li­sem­min"

Pudasjärvi

Vaalipostia

Suomessa yleinen suusairaus on hampaan kiinnityskudossairaus (parodontiitti), joka on mahdollisesti yleisin kansansairautemme. Se aiheuttaa oireettomana etenevän bakteeritulehduksen, joka voi johtaa hampaan irtoamiseen.  Parodontiitti ja muut suutulehdukset lisää esimerkiksi sydän- ja aivoinfarktin riskiä ja muita sairauksia.

Itä-Suomessa on monessa paikassa aloitettu uusi malli hammashoidossa, jossa pyritään laittamaan suu kerralla kuntoon edullisemmin. Apu voi löytyä jopa kahdella hammaslääkärikäynnillä. Myös Pudasjärvellä on tehostettava hammashoidon palveluita tällä kustannustehokkaalla ja terveyttä luovalla mallilla.

Tämä on meille kaikille tärkeä asia! Pyydän siis teitä auttamaan asian eteenpäin viemisessä, äänestämällä minut valtuustoon. Lupaan tehdä työtä sen eteen, että tämä olisi tulevaisuuden toimintatapa myös Pudasjärvellä.

Kari SalmelaKuntavaaliehdokas Keskusta