Joko luit: Aino ja Aune saivat rin­taan­sa Ko­ti­rin­ta­ma­nais­ten mitalit ar­vok­kaas­ta työstä – näin Pu­das­jär­vel­lä juh­lit­tiin 106-vuo­tias­ta Suomea kii­tol­li­se­na it­se­näi­syy­des­tä

Talous: Ta­lous­ar­vion laa­ti­mi­sen viime met­reil­lä huonoja uutisia Pu­das­jär­ven kau­pun­gil­le – Ou­lun­kaa­ren pur­ka­mi­ses­ta ei tu­le­kaan tuot­to­ja vaan tap­pio­ta: "Tun­nel­ma on jär­kyt­ty­nyt"

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Erä­kämp­pä paloi Pu­das­jär­vel­lä, ete­lä­suo­ma­lai­set nuoret miehet pe­las­tui­vat lie­keil­tä tä­pä­räs­ti – vain koira eh­dit­tiin pe­las­taa, ken­gät­kin jäivät

Häkämittarin hälytysääni pelasti osallisten hengen.

Pudasjärvellä pelastuslaitos sai kello kolmen aikaan aamuyöllä hälytyksen tulipalosta noin 50 kilometrin päähän palolaitokselta.

Palava kohde oli niin sanottu eräkämppä, joka sijaitsi maastossa Venkaantien läheisyydessä. Kyseessä oli siirrettävä metsästysmökki, joka oli kuitenkin ollut kyseisellä paikalla pidemmän aikaa.

Rakennuksessa yöpymässä olleet kaksi eteläsuomalaista miestä olivat heränneet häkähälyttimen ääneen, ja huomanneet mökin olevan ilmiliekeissä.

He ehtivät napata mukana olleen koiran häkistä ja pelastautua maastoon juuri ennen kuin tuli nielaisi mökin kokonaisuudessaan.

:
:

Hyvää joulun aikaa!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tämä artikkeli ja katso myös muu kiinnostava sisältö Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa