Eduskuntavaalit: En­nak­ko­ää­nes­tyk­sen lop­pu­ki­ri: tiis­tai­na 410 kävi ää­nes­tä­mäs­sä Pu­das­jär­vel­lä – Jo 38,3 pro­sent­tia käyt­tä­nyt ää­nioi­keu­ten­sa, Tai­val­kos­kel­le ää­nes­tä­nyt jo yli 40 pro­sent­tia

Kolumni: Taa­lak­sen vai Ol­li­kai­sen lin­jal­la? – Metsien hii­li­nie­lu­jen ko­ros­tu­mi­nen il­mas­ton­muu­tos­kes­kus­te­lus­sa on suo­ma­lai­nen eri­koi­suus

Eduskuntavaalit: Ii­jo­ki­seu­dun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

YIT voitti maan­tei­den hoi­to­ura­kan Pu­das­jär­vel­lä

YIT on voittanut Pudasjärven maanteiden hoitourakan vuosille 2023–2028, yritys tiedottaa. Alueurakka alkaa 1. lokakuutta 2023 ja kestää viisi vuotta.

Maanteiden hoitourakoissa on käytössä yhteistoiminnallinen hankemalli. YIT hoitaa Ely-keskusten, kaupunkien ja kuntien julkisia ja yksityisiä tie- ja katuverkostoja. Yritys tekee teiden kunnostusta myös yksityisille tienhoitokunnille.

Pudasjärven lisäksi YIT on voittanut urakat myös Paimiossa ja Nilsiässä. Kolmen uuden sopimuksen yhteenlaskettu arvo on noin 32 miljoonaa euroa.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen hankekehittäjä ja rakennusyhtiö, tiedotteessa kerrotaan. Yritys työllistää noin 5 000 ammattilaista yhdeksässä maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Vuonna 2022 liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.