Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Vil­li­yr­tit ovat nyt par­haim­mil­laan – poimi helpot vinkit siihen, miten saat il­mai­sia herk­ku­ja lau­ta­sel­le suoraan luon­nos­ta

Puhdasta ja laadukasta ruokaa on tarjolla lähellä ja ilmaiseksi. Katse kannattaa suunnata ensin omalle pihalle ja lähimetsään.

Maitohorsman versot ovat nyt parhaimmillaan syötäväksi.
Maitohorsman versot ovat nyt parhaimmillaan syötäväksi.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

– Maitohorsman nuoret, punertavat versot ovat juuri nyt ehdottomasti parhaimmillaan, pudasjärveläinen luonnontuoteneuvoja Sonja Härkönen kertoo oman suosikkinsa alkukesän villiherkuista.

Maitohorsmaa voi valmistaa parsan tapaan. Lisuke on nopeasti valmis:

– Versot kannattaa leikata saksilla maasta niin, että maahan jättää muutaman sentin kannan.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa