Syöte: Luon­to­kes­kus uusille vuo­si­kym­me­nil­le uudella näyt­te­lyl­le – "Rak­kau­des­ta luon­toon" muis­tut­taa mitä luonto on meille tehnyt: pitänyt meidät hen­gis­sä!

Umpihankihiihto: Laduton kaira odottaa suk­si­joi­ta – Miltä um­pi­han­ki­hiih­don ki­sa-ase­tel­mat vai­kut­ta­vat?

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Vil­li­yr­tit ovat nyt par­haim­mil­laan – poimi helpot vinkit siihen, miten saat il­mai­sia herk­ku­ja lau­ta­sel­le suoraan luon­nos­ta

Puhdasta ja laadukasta ruokaa on tarjolla lähellä ja ilmaiseksi. Katse kannattaa suunnata ensin omalle pihalle ja lähimetsään.

Maitohorsman versot ovat nyt parhaimmillaan syötäväksi.
Maitohorsman versot ovat nyt parhaimmillaan syötäväksi.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

– Maitohorsman nuoret, punertavat versot ovat juuri nyt ehdottomasti parhaimmillaan, pudasjärveläinen luonnontuoteneuvoja Sonja Härkönen kertoo oman suosikkinsa alkukesän villiherkuista.

Maitohorsmaa voi valmistaa parsan tapaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.