VAALIKONE: Vastaa Ii­jo­ki­seu­dun vaa­li­ko­neen ky­sy­myk­siin ja katso kuka voisi olla eh­dok­kaa­si

ALUEVAALIT: En­nak­ko­ää­nes­tys päättyi – ­Pu­das­jär­vel­lä vai­sum­paa, Tai­val­kos­kel­la ak­tii­vi­sem­paa kuin maa­kun­nas­sa kes­ki­mää­rin

VESI- JA VIEMÄRI: Kas­vo­mas­kit ai­heut­ti­vat tu­kok­sen vie­mä­ri­ver­kos­tos­sa – pieni hai­rah­dus saattaa ai­heut­taa isot kulut ja lopulta se näkyy veden hin­nas­sa

Tilaajaetu: Ilmoita vauvasi mak­sut­ta mukaan Ii­jo­ki­seu­dun Vauvat 2021 -koos­tee­seen tästä!

Vesi va­lo­ku­va­näyt­te­lyn aiheena Syöt­teel­lä: "Vesi kä­sit­tää joukon kau­nii­ta luon­to­va­lo­ku­via, joiden pää­ele­ment­ti­nä on vesi eri muo­dois­saan"

-
Kuva: Veera Hyvärinen

Syötteen luontokeskukselle on saapunut uusi näyttely joulukuun alussa. Veera Hyvärisen valokuvanäyttely Vesi käsittää joukon kauniita luontovalokuvia, joiden pääelementtinä on vesi eri muodoissaan.

Näyttely on esillä Syötteen luontokeskuksella 27. helmikuuta saakka. Sama näyttely on ollut aikaisemmin myös Seitsemisen luontokeskuksen kahvila-ravintola Kettiksessä ja Oriveden kunnantalolla.

Veera Hyvärinen on 17-vuotias lukiolainen Tammerkosken kuvataide- ja designlinjalta. Hän opiskelee lisäksi taidetta Sara Hildénin taideakatemiassa ja tekee erilaisia valokuvauskeikkoja kevytyrittäjänä. Veeran harrastuksiin kuuluvat valokuvauksen lisäksi muut taideharrastukset, luonnossa liikkuminen sekä kirppareilla shoppailu.