Remontti: Puik­ka­rin allas avautuu vasta syk­syl­lä – re­mont­ti pit­kit­tyi ve­si­liu­ku­mäen läh­tö­ta­son ra­ken­tei­den ole­tet­tua huo­nom­man kunnon vuoksi

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Vauvan päivää vie­tet­tiin leik­ki­säs­ti seu­ra­kun­nan per­he­ker­hos­sa Pu­das­jär­vel­lä – juh­la­päi­vän takana on ajatus vau­va­ys­tä­väl­li­ses­tä yh­teis­kun­nas­ta: "Vau­vo­ja ja per­hei­tä on ai­heel­lis­ta nostaa esille"

Perjantaina 24. syyskuuta vietettiin valtakunnallista Vauvan päivää, jonka tarkoitus on nostaa esiin vauvojen merkitystä Suomessa. Juhlapäivä näkyi Pudasjärvellä seurakunnan perhekerhossa, joka totutun keskiviikon sijaan järjestettiin Vauvan päivänä perjantaina.

Valtakunnallisesti Vauvan päivä järjestettiin tänä vuonna viidettä kertaa. Pudasjärvellä kyseinen päivä näkyi seurakunnan toiminnassa nyt kolmannen kerran.

Aikaisemmin Vauvan päivän kunniaksi on järjestetty erillinen tapahtuma, mutta tänä vuonna juhlallisuudet oli suunniteltu viikoittaisen perhekerhon oheen.

Kaikille avoimen Vauvan päivän perhekeron ohjelmassa oli vapaata yhdessäoloa, lorunlausuntaa, pikkukirkko ja satuhierontaa. Juhlapäivän kunniaksi tarjolla oli suolaista sekä makeaa, ja seurakunta muisti perheitä pienin lahjoin.

– Vauvan päivän perhekerho on ohjelmaltaan aika tyypillinen perhekerho, mutta emme toki syö ihan joka kerta täytekakkua tai anna perheille lahoja, Pudasjärven seurakunnan lastenohjaaja Rauni Juntti sanoi kerhon oltua alkamaisillaan seurakuntatalolla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.