Kyläneuvosto: Pu­das­jär­ven ky­lä­neu­vos­ton kuu­lu­mis­kier­rok­ses­ta ei mei­nan­nut tulla loppua – täl­lai­nen tun­nel­ma kylillä on kesän jälkeen

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi + Lehti 6 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Val­tuus­to­aloi­te Tai­val­kos­ken kunnan ja Komake Oy:n yh­teis­työs­tä – pe­rus­suo­ma­lai­set ha­lua­vat avoi­muut­ta ra­ha­lii­ken­tee­seen

Perussuomalaisten valtuustoryhmä jätti Taivalkosken valtuustossa aloitteen koskien Taivalkosken kunnan ja Komake Oy:n yhteistyötä. Aloitteella halutaan palauttaa luottamuksellinen yhteistyö kunnan viranhaltijoiden ja luottamushenkilöiden välille. Tavoitteena on taata myös  taivalkoskelaisten yrittäjien yhdenmukainen ja tasapuolinen kohtelu.

Aloitteen ovat allekirjoittaneet PS:n valtuustoryhmästä Paavo Käsmä, Ahti Nevanperä, Raimo Puolakanaho ja Matti Tyni. He esittävät, että Taivalkosken kunta suorittaisi pikaisesti eritystilintarkastuksen vähintään vuosilta 2016–2022 koskien yhteistyötä kunnan ja Komake Oy:n ja toisaalta kunnan ja Komake Oy:n omistajien muiden yritysten välillä.

”Tavoitteena on saada avoimuus ja läpinäkyvyys rahaliikenteestä ja luotettava tieto kunnan luottamushenkilöille päätösten teon pohjaksi”, valtuustoaloitteessa todetaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.