Vauvat: Pu­das­jär­ven vuoden en­sim­mäi­nen vauva syntyi etu­ajas­sa – Vä­hä­kuo­puk­sen per­hees­sä iloi­taan pik­ku­vel­jes­tä

Mainos: Tilaa Iijokiseutu Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Val­tuus­to hy­väk­syi Panuman ja Hau­ki­ojan yk­si­tyis­teil­le tukea

Pudasjärvi

Panuman yksityistien tiekunta on päättänyt vuosikokouksessa huhtikuussa 2022 käynnistää uuden sillan rakennushankkeen ja valinnut tarjousten perusteella suunnittelijan sekä päättänyt hakea suunnittelukustannukset avustuksena Pudasjärven kaupungilta 24 180 euroa.

Avustushakemus täyttää Pudasjärven kaupungin yksityistiekäytäntöjen mukaiset tienrakentamisen ja perusparantamisen suunnittelun avustushakemusehdot. Pudasjärven kaupungin avustuksesta päättää kaupunginvaltuusto.

Avustussumma maksetaan teknisten- ja ympäristöpalveluiden käyttötalouden kustannuspaikalta 4102. Kyseiselle kustannuspaikalle esitetään osoitettavaksi vastaava lisämääräraha.

Avustuksen suuruus on enintään 15 % toteutuneista ja hyväksytyistä kustannuksista. Rakentamisen- ja perusparantamisen avustusta ei makseta yhteisöille.

Valtuusto hyväksyi Panuman yksityistien perusparannushankkeen suunnittelukustannusten avustamista 24 180 euron avustussummalla yksityiskäytäntöjen mukaisin ehdoin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.