Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus

Valoa kohti! – Vä­li­te­tään toi­sis­tam­me ja äl­kääm­me jättäkö ketään yksin

Kaisu Heikkinen toivoo valoisuutta kirjoituksessaan.
Kaisu Heikkinen toivoo valoisuutta kirjoituksessaan.
Kuva: Kaisu Heikkinen

Meidän aikamme on nyt!

Paljon on huomioitu suuria epäkohtia muun muassa vanhuspalveluissa ympäri maata. Tähän me kaikki varmasti haluamme muutoksen! Emme kukaan ole halukas jättämään hoidotta ketään!

Olen syvästi surullinen ja huolissani, mihin tämä maailma on menossa?

Itse ajattelen noista vanhuspalveluun ja -hoitoon liittyvistä puhuttavista ja julkisuuteen tulleista tiedoista, että näistä pitää puhua. Asiat tulee kyllä selviämään!

Ei osoiteta henkilökuntaa sormella, he kyllä tekevät sydämellä ja tukka putkella töitä. Kiitos heille!

Olen ajatellut myös henkilökohtaisesti itse, että täytyisikö aidon oikeasti ”korvamerkitä” vanhuspalvelujen ja -hoidon rahat, että ne varmasti kohdistuu niihin, lisäämällä suuresti hoitohenkilökuntaakin.

Kaikista vastuksista huolimatta välitetään toisistamme ja älkäämme jättäkö ketään yksin.

”Annetaan majakan valon loistaa meille kaikille, tasapuolisesti! Älkäämme sammuttako valoa, vaikka välillä himmeneekin, puhalletaan yhteen hiileen.” Jookosta?

Muksua päivää Sinullekin!

Kaisu Heikkinen