Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Vain OK muuttuu PP:ksi – Poh­joi­sen alueen pa­lo­pääl­lik­kö Petri Hin­tik­ka: "So­pi­mus­pa­lo­kun­nil­la iso mer­ki­tys, ne tukevat Pu­das­jär­vel­lä ja Kuu­sa­mos­sa va­ki­tuis­ta pa­lo­kun­taa"

Palolaitokset siirtyivät Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen vastuulle. Koillismaa on jatkossa Pohteen pohjoista pelastusaluetta, joka kattaa alueen Iistä Kuusamoon. Palomiesten rekrytoinneissa jo kesäksi haasteita.

Pudasjärvi
Oulu-Koillismaan pelastusautot saavat kylkeensä uudet Pohjois-Pohjanmaasta kertovat PP-tunnukset. Pudasjärvi on jatkossa osa Pohteen pohjoista pelastusaluetta.
Oulu-Koillismaan pelastusautot saavat kylkeensä uudet Pohjois-Pohjanmaasta kertovat PP-tunnukset. Pudasjärvi on jatkossa osa Pohteen pohjoista pelastusaluetta.
Kuva: Risto Pikkupeura

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos ja Jokilaaksojen pelastuslaitos yhdistyivät Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen myötä yhdeksi pelastuslaitokseksi. Yhdistymisen myötä aluejaot muuttuivat ja entinen Koillismaan alue muuttui Pohteen pohjoiseksi vastuualueeksi. Alueita on kaikkiaan kuusi.

– Pohjoisen alue on muista maantieteellisesti poikkeava ja pinta-alaltaan suurin.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin