Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Vain OK muuttuu PP:ksi – Poh­joi­sen alueen pa­lo­pääl­lik­kö Petri Hin­tik­ka: "So­pi­mus­pa­lo­kun­nil­la iso mer­ki­tys, ne tukevat Pu­das­jär­vel­lä ja Kuu­sa­mos­sa va­ki­tuis­ta pa­lo­kun­taa"

Palolaitokset siirtyivät Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen vastuulle. Koillismaa on jatkossa Pohteen pohjoista pelastusaluetta, joka kattaa alueen Iistä Kuusamoon. Palomiesten rekrytoinneissa jo kesäksi haasteita.

Pudasjärvi
Oulu-Koillismaan pelastusautot saavat kylkeensä uudet Pohjois-Pohjanmaasta kertovat PP-tunnukset. Pudasjärvi on jatkossa osa Pohteen pohjoista pelastusaluetta.
Oulu-Koillismaan pelastusautot saavat kylkeensä uudet Pohjois-Pohjanmaasta kertovat PP-tunnukset. Pudasjärvi on jatkossa osa Pohteen pohjoista pelastusaluetta.
Kuva: Risto Pikkupeura

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos ja Jokilaaksojen pelastuslaitos yhdistyivät Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen myötä yhdeksi pelastuslaitokseksi. Yhdistymisen myötä aluejaot muuttuivat ja entinen Koillismaan alue muuttui Pohteen pohjoiseksi vastuualueeksi. Alueita on kaikkiaan kuusi.

– Pohjoisen alue on muista maantieteellisesti poikkeava ja pinta-alaltaan suurin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.