Remontti: Puik­ka­rin allas avautuu vasta syk­syl­lä – re­mont­ti pit­kit­tyi ve­si­liu­ku­mäen läh­tö­ta­son ra­ken­tei­den ole­tet­tua huo­nom­man kunnon vuoksi

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Vaietut (vaa­li)­tee­mat – mistä kansa puhuu?

Olemme Vapauden liiton ehdokkaiden kanssa kiertäneet ahkerasti Oulun vaalipiiriä, olemme poikenneet myös Lapin vaalipiirin puolella.

Jo tässä kohtaa on käynyt selväksi, että seuraavassa kertomani tärkeät kansaa koskettavat aiheet on sivuutettu syystä tai toisesta julkisessa keskustelussa. Niitä ei ole kysytty vaalikoneissa, eikä liioin erilaisissa paneeleissa tai vaalitenteissä. Aiheet nousevat voimakkaasti kuitenkin teltoilla puheeksi ja ne ansaitsevat tulla julkisesti kerrotuksi. Kansan tunnot, ajatukset ja kokemukset ovat juuri niitä, mistä meidän on puhuttava ja tarvittaviin toimiin ryhdyttävä.

Ehdottomasti aiheista kärkeen nousee koronaan liittyvät aiheet. Erilaiset toteutetut koronatoimet mukaan lukien yritysten toimintarajoitukset ja sulkemiset, liikkumisrajoitukset, karanteenit, koronapassi, rokotepakko sote-puolen henkilöstölle työpaikan menettämisen uhalla sekä koronarokotteiden aiheuttamat haitat ja jopa kuolemat.

Julkisuudessa ylikuolleisuutta ihmetellään, mutta syitä ei olla valmiita tutkimaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.