SYÖTE: Syöt­teen kan­sal­lis­puis­tos­sa kävi 118 000 mat­kai­li­jaa – puis­to­jen vai­ku­tus pai­kal­lis­ta­lou­teen kasvoi kä­vi­jä­mää­riä enemmän

Vastaa kyselyyn: Kuinka tyy­ty­väi­nen olet Hyvän olon keskus Pirt­tiin?

Mainos: Tilaa pai­kal­li­set pu­heen­ai­heet vuo­dek­si, saat kaksi kuu­kaut­ta kaupan päälle! Tee Ii­jo­ki­seu­dun tilaus tästä.

Tilaajille

Uudella hank­keel­la hou­ku­tel­laan Tai­val­kos­kel­le – "tar­vi­taan lisää työn­an­ta­ja­ta­ri­noi­ta sekä hen­ki­lö­ta­ri­noi­ta ker­rot­ta­vak­si"

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy:n hallinnoimassa Mahdollisuuksien pohjoinen – JobBoost –hankkeessa osaavan työvoiman houkuttelemiseen suunnattu Maan pinnalla –kampanjointi on käynnistynyt ja hankkeen verkkosivusto osoitteessa www.maanpinnalla.fi on avattu. Tammikuun loppuun asti käynnissä olevan lanseerauskampanjan tavoitteena on seuraajamäärien nostaminen sosiaalisen median kanavissa, kertoo Naturpolis tiedotteessaan.

Hankkeen tavoitteena on kannustaa työikäisiä henkilöitä, joilla kenties on jo syntynyt halu pois kaupunkiasumisesta tai oravanpyörästä, muuttamaan Kuusamoon, Posiolle ja Taivalkoskelle.