Valtuusto: His­to­rian ha­vi­naa: val­tuus­to päätti vuo­des­ta 2009 toi­mi­neen Ou­lun­kaa­ren pur­ka­mi­ses­ta – kun­ta­yh­ty­mä jär­jes­ti 1,5 mil­jar­din edestä pal­ve­lu­ja

Sotaharjoitus: Il­ma­voi­mien suuri il­ma­so­ta­har­joi­tus näkyy Pu­das­jär­vel­lä lo­ka­kuun en­sim­mäi­sel­lä vii­kol­la – Pu­das­jär­ven len­to­kent­tä ja muita alueita har­joi­tus­käy­tös­sä

Tommi Nis­ka­nen Poh­jois-Poh­jan­maan Yrit­tä­jien Vuoden pu­heen­joh­ta­ja – "Vah­vas­ti luo­mas­sa ja tu­ke­mas­sa pe­rin­net­tä, jolloin Yrit­tä­jän päivänä nos­te­taan Suomen lippu sal­koon"

Pudasjärvi
Tommi Niskanen palkittiin Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien Vuoden puheenjohtajana.
Tommi Niskanen palkittiin Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien Vuoden puheenjohtajana.
Kuva: Toivo Kiminki

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien sääntömääräisessä vuosikokouksessa Törmälän tilalla Siikajoella palkittiin Vuoden paikallisyhdistyksen puheenjohtajana Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Tommi Niskanen, kertoo yrittäjäjärjestö tiedotteessaan.

Pudasjärven yrittäjien puheenjohtaja Tommi Niskanen Pohjois-pohjanmaan Vuoden puheenjohtaja 2021
Pudasjärven yrittäjien puheenjohtaja Tommi Niskanen Pohjois-pohjanmaan Vuoden puheenjohtaja 2021
Kuva: Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät

Niskanen toimii K-Supermarket kauppiaana Pudasjärvellä. Hän on erittäin aktiivinen ja näkyvä toimija kuntakeskuksessa.

Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Tommi Niskasta on kiitelty siitä, että hän on ollut vahvasti luomassa ja tukemassa Pudasjärvellä perinnettä kunnassa, jolloin suomalaisen Yrittäjän päivän 5.9. nostetaan Suomen lippu salkoon yrittäjien ja kuntapäättäjien toimesta yhdessä. Pudasjärven markkinat ovat olleet ja ovat yksi vuoden merkkitapahtumista ja iso ponnistus paikalliselle yrittäjäjärjestölle. Säännöllinen yhteydenpito kuntapäättäjiin, Pudasjärven keskustan ja matkailukeskus Iso-Syötteen kehittäminen, kuvaavat hyvin Tommi Niskasen aktiivista ja kehittämispainotteista toimintaa.

– Tommi Niskanen on aktiivisesti osallistunut aluejärjestön tilaisuuksiin, tehnyt erittäin ansiokasta kuntayhteistyötä, rakentanut yhteistyötä yrittäjien ja K-kauppaketjun välille ja tehnyt pitkäjänteisesti hyvää työtä kokonaisuutena paikallisesti ja koko järjestökentässä, perustelee valintaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden paikallisyhdistyksen puheenjohtajan nuijan saa henkilö, joka osoittaa erityisen aktiivista otetta yrittäjien ja yritysten asioiden esille nostamisessa ja käytännön tekemisessä johtamansa paikallisen yrittäjäyhdistyksen kautta, alueella ja valtakunnallisestikin.