Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tietyöt jat­ku­vat Pu­das­jär­vel­lä vilk­kaas­ti tu­le­va­na kesänä – Poh­jois-Poh­jan­maan ely-kes­kus uusii siltoja Siu­ruan­tiel­lä ja He­te­ky­län­tiel­lä

Ely-keskus uusii siltoja ja jatkaa töitä valtatie 20:llä kesän aikana. Töitä valtatie 20:n parissa päästään Kurenalla jatkamaan toukokuun puolivälissä.

Pudasjärvi

Pohjois-Pohjanmaan ely-keskus uusii vuoden 2021 aikana kolme siltarumpua Pudasjärvellä. Kaksi uusittavista kohteista, Kassapuron ja Lauttasenojan sillat sijaitsevat Siuruantiellä ja kolmas Jauhosuon silta Hetekyläntiellä.

Ely-keskuksen projektipäällikkö Pirkko Ylitalo kertoo, että Lauttasenojalla ja Kassapurolla siltarumpujen uusimisen ajaksi siltojen viereen rakennetaan väliaikaiset kiertotiet. Siltojen rungoksi asennettavat putket ovat halkaisijaltaan yli kaksimetrisiä.

Jauhosuon sillan uusimistöiden aikana liikenne Ylikiimingistä Hetekylään Hetekyläntiellä joudutaan katkaisemaan päivän tai kahden ajaksi.

– Jauhosuon sillan urakoitsijalla on kaksi päivää aikaa vaihtaa putki. Tarkempaa suunnitelmaa uusimistöistä ei ole vielä tehty. Ely-keskuksen edustajta menevät katsomaan paikkoja urakoitsijan kanssa toukokuun aikana, Ylitalo sanoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.