Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Mielipidekirjoitus

Teks­ta­rit: Kii­tok­set Pu­das­jär­ven 4H-yh­dis­tyk­sel­le ja Pu­das­jär­ven kau­pun­gil­le vi­her­is­tu­tuk­sis­ta

Pudasjärvi

Tekstarit ja soitot 044 737 0399 Voit lähettää numeroon teksti- ja kuvaviestejä, nyt myös Whats­Appilla julkaistavaksi. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan. Toimitus voi muokata viestejä.

Roskat kuuluvat roskapönttöihin, muistututetaan tekstaripalstallamme.
Roskat kuuluvat roskapönttöihin, muistututetaan tekstaripalstallamme.
Kuva: Jouni Porsanger

Kesä on tullut. Kevät jo paljasti talven roskat, mutta miksi ihmeessä niitä törppöjä ja roskia pitää heitellä maahan kaiken aikaa. Kylä siistiksi ja kaikki: kerää roska päivässä.

Pudasjärven tori on joka kesä onnettoman hiljainen. Mistä sinne saataisiin jäätelökoju, jollainen on paljon pienemmilläkin paikkakunnilla, soitteli pallojäätelöä kaipaava.

Kiitokset Pudasjärven 4H-yhdistykselle ja Pudasjärven kaupungille viheristutuksista. Sentään jotain kivan näköistä kaupunkikuvassa.

Poroja näkyy toikkaroivan liikenteessä. Sellaisia yksinäisiä. Varokaahan erityisesti Ouluun päin mentäessä Hirsisuon tienoilla.

Onneksi Pudasjärvellä ei ole vuokrattavia sähköpotkulautoja eli skuutteja. On ne hirviä maanvaiva kaupungeissa.

Pudasjärven Kurenalan kyläyhdistys ylläpitää Rivieran hiekkarantaa Pudasjärven pohjoisrannalla. Vieressä on myös oikein hyvä lintutorni. Kiitokset kyläyhdistykselle vaivannäöstä. Sinne voisi laittaa sellaisen älypuhelimella toimivan vapaaehtoisen maksun, jollaisia näkee jo varsin useassa paikassa. tulisi kyläyhdistykselle jotain tuloakin vaivannäöstään.