Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Mielipidekirjoitus

Teks­ta­rit ja soitot: Kiitos Pu­das­jär­ven kau­pun­gil­le hyvästä ja toi­mi­vas­ta ma­ton­pe­su­pai­kas­ta.

Tekstarit ja soitot 044 737 0399 tai 040 028 0671 Voit lähettää numeroihin teksti- ja kuvaviestejä, nyt myös Whats­Appilla julkaistavaksi. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan. Toimitus voi muokata viestejä.

Kiitos laulupainotteisesta ohjelmasta sekä emeritus maaherra Siuruaiselle hyvästä puheesta kotiseutujuhlassa. Juhlaväkeä ihmetytti kaupungin ja seurakunnna ylimmän johdon poissaolo juhlasta.

Kiitos Pudasjärven kaupungille hyvästä ja toimivasta matonpesupaikasta. Vinkiksi puuistutuksille, jotka ovat keskustan ajoväylien varrella. Niistä suurin osa on poikki tai muuten huonokuntoisia. Eikö olisi parempi istuttaa hybridihaapaa, joka kasvaa nopeasti ja on näyttävän näköinen kun sitä on runsaasti.

Nyt selvisi lehdessä olleesta kirjoituksesta yksi syy, miksi Pudasjärven tk osasto on nykyjään aina täynnä. Taivalkoskelta päättäjät lopettaneet vuodeosaston. Eipä tuntunut pudasjärveläisenä mukavalta kun kuljetettiin ympäriinsä pitkin sotealuetta pitkiä matkoja sinne tänne osastohoitoihin. Eikö pitäisi olla niin, että pudasjärveläisten pitäisi ensisijaisesti saada olla oman tk:n osastolla hoidossa.

Kenenkään ei pitäisi millään tavalla puolustella agressiivista rasismia ja ihmisvihaa julkituovia ihmisiä, koska selittelyllään ja puolustamisillaan on silloin itsekin osallisena niihin. Kaikenlainen rasistisuus ja vihapuheet on aina tuomittava.