Mielipidekirjoitus

Teks­ta­rit ja soitot 0400 280671: "Haluan kiittää Pu­das­jär­ven ter­veys­ase­man toi­min­taa"

Pudasjärvi

Tekstarin lähettäjä kiittelee Pudasjärven terveysaseman toimintaa.
Tekstarin lähettäjä kiittelee Pudasjärven terveysaseman toimintaa.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

Voit lähettää numeroon 0400 280671 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi.  Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan. Toimitus voi muokata viestejä.

Livolta soitettiin ja kerrottin hillojen kypsyneen viime viikolla. Nyt voi lähteä kippojen ja ämpäreiden kanssa poimomaan jouluhilloja. Täällä päin ei olla hillakateelisia. Paikat kyllä neuvotaan.

Itkupotkuraivari on mielentila, jolloin maltti menetetään ja tekee kaikkensa saadakseen tahtonsa läpi. Tämä saatiin kokea pudasjärveläisessä politiikassa, jossa jaettiin tuleviin päätäntäelimiin paikkoja. Se tuotti tulosta ja nyt valtakunnassa kaikki hyvin.

Uimareiden ei pida uida keskelleMursunlampea ja moottoriveneillenopeusrajoius max. 5 solmua. Safety first.

Säälittää katsoa häkissä olevia koiria, joilla ei ole minkäänlaista varjopaikkaa edes puista. Koppi ei ole varjopaikka ja yleensä näillä keleillä se on kuuma. Ihminen voi itse mennä häkkiin seisomaan ja kokeilla pystyykö olemaan kuinka pitkään.

Miksi poliisi ei puutu Pudasjärvellämopojen virittämiseen ja keulimiseen? Kylillä kyllä näkee niitä päivittäin. Ihme, ettei isompia vahinkoja ole vielä sattunut.

Myrskyssä linjaa kohti kallistunut puu katkaisi, myrskytuhoja korjattessa ja kaadettaessa, linjan. Kiitoset Eltelin lyhyellä varoitusajalla paikalle tulleille ammattimiehille.

Haluan kiittää Pudasjärven terveysaseman toimintaa. Äitini on joutunut asioimaan useaan otteeseen kesän aikana terveysasemalla, ja palvelu on ollut joustavaa sekä ystävällistä. Erityiskiitokset sairaanhoitaja Jonnalle, jonka kanssa olemme asioineet eniten. Olet antanut meille toivoa raskaan tilanteen keskellä.