Remontti: Puik­ka­rin allas avautuu vasta syk­syl­lä – re­mont­ti pit­kit­tyi ve­si­liu­ku­mäen läh­tö­ta­son ra­ken­tei­den ole­tet­tua huo­nom­man kunnon vuoksi

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Teks­ta­reis­sa va­li­te­taan teiden kun­nos­ta ja tun­nel­moi­daan jou­lu­va­lo­kau­des­ta

f

Tekstarit ja soitetut 044 7370399

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi Iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun.

  • Saahaankohan Jyrkkäkosken radalle valoja tänä talvena, kun lanka on pudotettu. Ja kuka opettas ottamaan telat pois, kun ajellaan kuivalla kankaalla. Joku roti tuohon hommaan!
  • Pudasjärvellä yli 7000 asukkaan kaupungissa nykyisin pieni viljelijämäärä tuottaa 30 prosentin hiilidioksidimäärän. Se puolittuu, kun kaikki turvepellot metsitetään.
  • Soratiet ovat kunnostuksen suhteen Destian oppien mukaan vaikeita, Metsähallituksen oppien mukaan helppoja. Heillä omien teiden kunnostuksen jälkeen pystytty esim. kuopat tiessä säilyttämään, jopa syventämään.
  • Kommentti Iijokiseudussa 21.10.2020 olleeseen Sarakyläntietä koskevaan kirjoitukseen: Tielle on ajettu Sarvivaaran montulta pinnasta kuorittua kunttaa/savimaata, 10 metriä leveä 4 metriä korkea 100 metriä pitkästi oleva joutomaa, joka ei ole mihinkään tiehen tarkoitettu maa-aines.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.