Lukijalta
Mielipide
Tilaajille

Tekstareissa nostetaan hattua, kiitetään nuorisovaltuustoa ja kannustetaan syömään suomalaista ruokaa

f

Tekstarit ja soitetut 044 7370399

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi Iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Sinulle joka ehdotit vammaisten asumisyksikköä Lakkarin tiloihin. Meinaatko, että pitäisi siirtyä sisäilmaongelmasta toiseen? Miksi? Asukkaat ja henkilökunta sairastaa jo nyt. Eikö sinun mielestä vammaiset ansaitse ihan yhtälailla samanlaiset oikeudet kuin muutkin? Terveet ja turvalliset tilat on Pudasjärvellä rakennettu myös vanhuksille ja lapsille. Onko oikeudenmukaista jättää vammaiset palvelujen ulkopuolelle?

Talonpojanpoika kirjoitti tärkeästä asiasta 30.9. Iijokiseudussa. Ympäristön kannalta tärkein ja vaikuttavin teko myös globaalisti, on syödä suomalaista ruokaa ja ostaa kotimaassa valmistettuja tuotteita. Lemmikkieläimille löytyy myös kotimaisia ruokavaihtoehtoja. Sen lisäksi, että säästetään ympäristöä ja pienennetään hiilijalanjälkeä, turvataan tuotannon ja työpaikkojen säilyminen Suomessa.

Mihin joutuvat vanhempien tekemät ilmoitukset, lakaistaan maton alle ja unohdetaan sinne. Mitä suurempi koulu sitä enempi kiusattuja. Olisi opettajien aika puuttua tomerasti asiaan!

Hyvä nuorisovaltuuston kannanotto sillankaiteista. Menkää hyvät ihmiset katsomaan sillalta, mitä turisteilta jää näkemättä. Nyt kaunis ruska ympäröi Iijokea. Erikoisesti hirsikoulu on tosi näyttävä, väreineen ruskan ympäröidessä maisemaa. Siirtäkää kaiteet nyt rakenteilla olevalle ylikulkusillalle ja Iijoen yli tiheä korkea rauta-aita, niin kuin pyörä-jalankulkutien reunallakin.

Hatunnosto Ranualle. Sanoitte tuulivoimalle ei. Ette halua olla siirtomaa. Kunpa useampi ajattelisi samoin. t. Naapuri

Kyllä pitää lujaa ajaa, jos puolessa tunnissa Syötteelle Pudasjärveltä ajaa. Matkaa 55 km. Ainakin 30 km matkalla on 80 km/h rajoitus. Että näin. Syötteelle on hankittu palolaitos. Ja järki käteen. Sitä täällä tarvitaan. Nimim. Asiaa seurannut

Jyrkkäkosken ulkoilualueella tuhottiin kävelypolku sekä uusi hiihtoreitti avohakkuulla! Muitakin metsänkäsittelyvaihtoehtoja olisi kohteelle ollut. Miten siinä jälleen näin kävi?

Voihan sitä rakentaa näköjään keinohirrestä valehirsitalon.

Edelleen on opettelemista liikenneympyrässä, mutta rauhallisemmalta meno vaikuttaa noin yleisesti. Maltetaanhan nyt, kohta tulee liukkaat kelit.