Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Teks­ta­reis­sa muis­tu­te­taan ko­ro­naoh­jeis­ta, har­mi­tel­laan la­tu­rai­voa ja kii­te­tään kau­niis­ti

Tekstarit ja soitetut 044 7370399

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi Iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin. Toimitus voi muokata viestejä.

Kenenköhän koira huutaa jatkuvasti Parkkilantien puolella? Kesät talavet. Kyllä on surkiaa kuunneltavaa. Onkohan omistaja ajan tasalla? Naapurit on, joen toisella puolella asti.

Iijokiseudussa 13.1.2021 julkaistu Eero Räisäsen runo nimeltään Meren haudat on todella liikuttava, ajankohtainen ja kaunis. Kiitos siitä.

Vielä on parantamisen varaa koronaohjeiden noudattamisessa joissakin pudasjärveläisissä liikkeissä. Olen useamman kerran nähnyt, ettei asiakaspalvelutyössä oleva henkilö käytä kasvomaskia tai muuta suojainta. Itsekin riskiryhmään kuuluva ihmetyttää, miten kaikki eivät noudata ohjeita, jos kohtaavat ihmisiä lähietäisyydellä. Toivottavasti kaikki ottavat koronaohjeet tosissaan.

Hiljalleen tapahtuva vallan siirtyminen naisille yhteiskunnassa näkyy myös talouselämän puolella, eritoten energiamarkkinoilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.