Remontti: Puik­ka­rin allas avautuu vasta syk­syl­lä – re­mont­ti pit­kit­tyi ve­si­liu­ku­mäen läh­tö­ta­son ra­ken­tei­den ole­tet­tua huo­nom­man kunnon vuoksi

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Teks­ta­reis­sa mie­ti­tään met­sä­kes­kus­te­lua, mu­reh­di­taan yk­si­näi­syyt­tä ja seu­ra­taan kevään ete­ne­mis­tä

Tekstarit ja soitetut

Tekstarit ja soitetut 0400280671

Voit lähettää numeroon  0400280671 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi Iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Näin kesän kynnyksellä huomio kiinnittyy ympäristöön. Olisiko mahdollista mitenkään saada Hirsikampuksen ja valtatie 20 välissä oleva puoliksi kuollut koivu kaadettua ja samalla istutettua 6 kappaletta hybridihaapoja sille yhdelle ainoalle kaveriksi? Tulisi yhteneväisempi kokonaisuus meidän kaikkien iloksi.

Metsähallitus on taas kaventamassa paikallisten metsästysoikeuksia, vaikka kansallispuistoja perustettaessa toisin luvattiin. Kyseessä on metsävaltion satoja vuosia vanha perinne, jonka mukaan kaikki pitää paikallisilta kieltää. Perusteena on nyt pyöräilijän tapaturmainen kuolema. Kieltääkö Metsähallitus pian autoilun, jos sattuu joku pyörämies jäämään auton alle? Muutenkin noita läskipyöräsuttaajia alkaa olla liikaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.