Remontti: Puik­ka­rin allas avautuu vasta syk­syl­lä – re­mont­ti pit­kit­tyi ve­si­liu­ku­mäen läh­tö­ta­son ra­ken­tei­den ole­tet­tua huo­nom­man kunnon vuoksi

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Teks­ta­reis­sa mie­ti­tään lii­ken­ne­mää­riä, kii­te­tään hyvästä pal­ve­lus­ta ja vähän moi­ti­taan­kin

Tekstarit ja soitetut 044 7370399

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi Iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Postin katominen Kokkokylällä. Sinä joka otat kirjeeni ja aukaiset ne, niin maksaisit kanssa ne ajoissa äläkä palauta 2-3 viikon kuluttua teipattuna.

Nyt kun Pudasjärvelläkin tehdään leikkauslistoja ja säästökuureja niin tulee mieleen, että onko mitään kuntaliitoskuvioita viritteillä? Vissiin ei ole nyt tarjolla porkkanoita, kun ei kukaan puhu mitään yhteistyöstä. Saattaisihan siellä olla jotain mahdollisuuksia taloudellisiin säästöihinkin.

Suuri kiitos! Rullatuolissa istuva mummeli kiittää Pudasjärven terveyskeskuksen hoitajia ystävällisestä palvelusta. Tulimme perjantaina influenssapiikkiä hakemaan ja aika oli mennyt vähän aikaa sitten umpeen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.