VAALIKONE: Vastaa Ii­jo­ki­seu­dun vaa­li­ko­neen ky­sy­myk­siin ja katso kuka voisi olla eh­dok­kaa­si

ALUEVAALIT: En­nak­ko­ää­nes­tys päättyi – ­Pu­das­jär­vel­lä vai­sum­paa, Tai­val­kos­kel­la ak­tii­vi­sem­paa kuin maa­kun­nas­sa kes­ki­mää­rin

VESI- JA VIEMÄRI: Kas­vo­mas­kit ai­heut­ti­vat tu­kok­sen vie­mä­ri­ver­kos­tos­sa – pieni hai­rah­dus saattaa ai­heut­taa isot kulut ja lopulta se näkyy veden hin­nas­sa

Tilaajaetu: Ilmoita vauvasi mak­sut­ta mukaan Ii­jo­ki­seu­dun Vauvat 2021 -koos­tee­seen tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Teks­ta­reis­sa mie­ti­tään lii­ken­ne­mää­riä, kii­te­tään hyvästä pal­ve­lus­ta ja vähän moi­ti­taan­kin

Tekstarit ja soitetut 044 7370399

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi Iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Postin katominen Kokkokylällä. Sinä joka otat kirjeeni ja aukaiset ne, niin maksaisit kanssa ne ajoissa äläkä palauta 2-3 viikon kuluttua teipattuna.

Nyt kun Pudasjärvelläkin tehdään leikkauslistoja ja säästökuureja niin tulee mieleen, että onko mitään kuntaliitoskuvioita viritteillä? Vissiin ei ole nyt tarjolla porkkanoita, kun ei kukaan puhu mitään yhteistyöstä. Saattaisihan siellä olla jotain mahdollisuuksia taloudellisiin säästöihinkin.

Suuri kiitos! Rullatuolissa istuva mummeli kiittää Pudasjärven terveyskeskuksen hoitajia ystävällisestä palvelusta. Tulimme perjantaina influenssapiikkiä hakemaan ja aika oli mennyt vähän aikaa sitten umpeen. Siitä huolimatta saimme piikin mummelille. Tuhannet kiitokset terveyskeskuksen ystävälliselle väelle!

On hämmästyttävää, kun koululaiset marketissa ruokatunnillaan eivät käytä maskeja. Muut asiakkaat kyllä hyvin suurelta osin noudattavat yleisiä suosituksia.

Miksi ei yksikään liike keskustassa ilahduta meitä joulukuusilla? Lisäisihän se paljonkin joulutunnelmaa...

Kyllä tulee joululoma tarpeeseen, varsinkin joillekkin opettajille. Ala-arvoista laittaa oppilaita eri arvoiseen asemaan. Kasvatusalaa lukeneina pitäisi tietää miten käyttäydytään. Tämäkö on kasvatuksen tukemista? Toivottavasti kevätlukukausi on parempi, ei kovin kummoisia muistoja jää muuten.

Hieno kannanotto mtk:n johdolta poronhoitoon liittyen. Vastuu porovahingoista kuuluu poronhoitajille.

Iijokiseutu 16.12.20 jutussa ”Ouluntielle toivotaan ohituskaistoja”: Voisiko vertailuksi saada liikennemäärät viitostiellä välillä Kajaani-Kuusamo? Tie 5 on valtaväylä kuten tie 4, kertoisi selvemmin eroista liikennemäärissä suuntaan Kuusamo. Siis väli Oulu-Kuusamo versus Kajaani- Kuusamo liikennemäärät.

Olisiko kaupungilla vuoro antaa itselle keppiä ja myödä syötteen huvila! Ei aina vain porkkanaa.