Remontti: Puik­ka­rin allas avautuu vasta syk­syl­lä – re­mont­ti pit­kit­tyi ve­si­liu­ku­mäen läh­tö­ta­son ra­ken­tei­den ole­tet­tua huo­nom­man kunnon vuoksi

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Teks­ta­reis­sa kum­mas­tel­laan koi­ra­nul­koi­lut­ta­jia, har­mi­tel­laan päät­tä­jien ly­hyt­nä­köi­syyt­tä ja poh­dis­kel­laan tuu­li­voi­ma­loil­le sopivaa paikkaa

Tekstarit ja soitetut 044 7370399

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi Iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon).

Onkohan ajateltu mitään tai millään, kun vapautetaan koronarajoituksia Pudasjärvellä? Hiihtolomat alkavat eteläläisillä ja muuntovirus jyllää yhä voimakkaammin. Tästä ei seuraa kuin pelkää murhetta.

Onpa röyhkeää touhua Puhoskylällä. Erääseen postilaatikkoon laitetaan pornolehtiä. On kohta turvauduttava valvontakameraan. Ketkä törkyilee?

​Ei voi kuin ihmetellä koiranulkoiluttajien jären juoksua täällä Lakarin alueella. Postimiehentie on täynnä koiran jätöksiä. Tiellä koululaiset hyppii lumihankeen ja vanhemmat vetävät lapsia pulkassa. Alueella on kyllä metsää, mihin koirat viedä tarpeelleen. Parhaimmilla on 2–3 koiraa hihnassa. Mietipä koiranulkoiluttaja, mitä voit asialle tehdä. Vikahan ei ole koirassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.