Lukijalta
Mielipide
Tilaajille

Tekstareissa ihmetellään Kurenalan uusia liikennejärjestelyjä ja ympäröidään itsemme rakkaudella

f

Tekstarit ja soitetut 044 7370399

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi Iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Koululaisten liikenneturvallisuudessa Lakarin koululla korjaamista! Tällä hetkellä vanhemmat tuovat ja hakevat lapset Postimiehentiellä, tämä tuo vaaratilanteita. Eikö kyseistä liikennettä voi kaupunki järjestää koulun alueelle?

Kuka ja miksi on päätetty muuttaa yksisuuntaiseksi keskustaan tuleva tie? Ruuhka-aikana Kuusamontien liikenneympyrä tulee olemaan tukossa. Miksi valmis toimiva tie pitää muuttaa?

Kiitos teiden kunnostajille. Muutamien viime viikkojen aikana olen nähnyt, että useammallekin soratielle on ajettu uutta soraa. Se tulee todella tarpeeseen, koska monien teiden kunto on erittäin huono. Vielä on paljon kunnostettavaa.

On ihme touhua että valmis toimiva tie muutetaan yksisuuntaiseksi! Jätetään entiselleen niin auttaa ruuhka-aikoina kulkemista. Kuka tekee nuin tyhmiä päätöksiä? Ei ne liikenneympyrät ole niin hienoja, että niihin on pakko ihmisiä ajattaa. Välillä voi ajatella aivoilla.

Rakkaus on elämän alkulähde. Me synnymme rakkaudesta ja elämme sen vaikutuksesta. Kun ympäröimme itsemme rakkaudella, voimme kaikki paremmin. Särkyneet sydämet paranevat rakkauden voimasta pienillä teoilla toisiamme kohtaan. Jokainen meistä kaipaa yhä enemmän hyväksyntää ja lohdutusta kun maailma ympärillämme on kietoutunut surun ja murheen vaippaan.

Kurenalla on menty paljon parempaan suuntaan liikennekäyttäytymisessä. Vissiin oli apua siitä, että suojatien merkit on maalattu teihin ja kylttejäkin on tullut vaikka mitä.