LIIKENNE: Lop­pu­vuo­si on po­ro­ko­la­rei­den syn­kin­tä aikaa – Am­mat­tiau­toi­li­ja: "Kai­kil­la po­roil­la pitäisi olla hei­jas­tin. Olen vält­tä­nyt kym­me­niä ko­la­rei­ta, kun olen ha­vain­nut hei­jas­tin­po­ron"

OSAO: Am­mat­ti­opis­toa ollaan muut­ta­mas­sa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­ta­lol­le – Toi­veis­sa on, että opis­ke­li­jat ja kau­pun­gin johto oli­si­vat saman katon alla jo ensi syksynä

Talousarvio: Bud­jet­ti­esi­tys läpi kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa: Pu­das­jär­vel­le tehdään yli kaksi mil­joo­naa euroa yli­jää­mäis­tä ta­lou­sar­vio­ta, mutta liik­ku­ma­va­raa ei silti ole

Tek­ni­set on­gel­mat sä­vyt­ti­vät al­ku­vii­kon ko­ro­na­lu­ku­ja – THL: Ouluun kir­jat­tu 16 uutta ko­ro­na­tar­tun­taa al­ku­vii­kon aikana

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella tartuntoja on yhteensä 366 kappaletta.

Oulussa on todettu keväästä lähtien yhteensä 263 koronavirustartuntaa.
Oulussa on todettu keväästä lähtien yhteensä 263 koronavirustartuntaa.
Kuva: Jussi Leinonen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) päivitti keskiviikkona koronakarttaansa Oulun kohdalle 16 uutta koronavirustartuntaa. THL:n tilastointi sakkasi tiistaina pahanpäiväisesti, eikä tiistain kuntakohtaisia lukuja annettu koko päivänä.

Oulun kaupungin terveysjohtaja Jorma Mäkitalo kertoi Kalevalle keskiviikkona, että Oulun kaupungissa on kirjattu maanantain ja tiistain välisenä aikana ainakin 10 uutta koronatartuntaa.

– Maanantaille on Oulussa kirjattu kuusi uutta tartuntaa ja tiistaille neljä. Tiistain luku tarkentuu vielä ja todennäköisesti se tulee kasvamaan, hän kertoo.

Kaupungissa on todettu keväästä lähtien yhteensä 263 koronavirustartuntaa. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella tartuntoja on yhteensä 366 kappaletta. Tiistain ja keskiviikon aikana THL raportoi yhteensä 20 uudesta maakunnassa esiintyneestä tartunnasta.

THL:n mukaan koko maassa todettiin keskiviikkona 215 uutta tartuntaa. Yhteensä tartuntoja on todettu keväästä lähtien 15 378 kappaletta.

Päivitetty kello 14.35: Korjattu THL:n lukuja.