Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­ki nousi ka­pi­naan vuo­de­osas­ton puo­les­ta: kan­sa­lais­ad­res­siin het­kes­sä 2001 nimeä, pää­tök­ses­tä myös valitus Poh­teel­le – jär­jes­tä­mis­joh­ta­ja kertoo, että asia viedään alue­hal­li­tuk­sel­le tie­dok­si

Viime syksynä Pohde päätti järjestämissuunnitelman hyväksymisen yhteydessä, että Taivalkosken vuodeosasto pienenee ja muuttuu arviointi- ja kuntoutusyksiköksi. Aikaisintaan muutos on tarkoitus toteuttaa syksyllä.

Viime syksynä Pohde päätti järjestämissuunnitelman hyväksymisen yhteydessä, että Taivalkosken vuodeosasto pienenee ja muuttuu arviointi- ja kuntoutusyksiköksi.
Viime syksynä Pohde päätti järjestämissuunnitelman hyväksymisen yhteydessä, että Taivalkosken vuodeosasto pienenee ja muuttuu arviointi- ja kuntoutusyksiköksi.
Kuva: Reino Hämeenniemi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen päätöstä lakkauttaa Taivalkosken 34-paikkainen vuodeosasto ja muuttaa se 15-paikkaiseksi arviointi- ja kuntoutusyksiköksi ei ole Taivalkoskella nielty mukisematta.

Pienessä kylässä kerättiin kahden ja puolen viikon aikana 2001 allekirjoituksen adressi vuodeosaston säilyttämisen puolesta sekä tehtiin asian tiimoilta valitus Pohteelle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.