Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Syöt­teen tal­vi­kau­si juh­li­taan käyn­tiin – ta­pah­tu­mia per­jan­tais­ta it­se­näi­syys­päi­vään

Syötteen alueen talvikauden avajaisia vietetään itsenäisyyspäivän pitkänä viikonloppuna. Alueella onkin erilaisia avajaistapahtumia luvassa aina perjantaista tiistaihin saakka. Esimerkiksi Kide-hotellin kuntosalilla on avoimet ovet kyseisenä aikana.

Lauantaina ohjelmassa on Lumiareenan joulutori, jouluvalojen sytytys, Joulupukin ja myös pukin porojen vierailu. Kahvila Korpissa Syötteen luontokeskuksella avataan Liikettä luonnossa -niminen valokuvanäyttely ja luontokeskuksen pihapiirissä lauletaan kauneimpia joululauluja.

Lauantai-illan kruunaa perinteinen soihtulasku Iso-Syötteen eturinteellä kello 19.00. Hotelli Iso-Syötteellä pääsee kattoterassille ja nauttimaan saxofonisti Cacho Petrellon esiintymisestä.

Luontokeskuksella on myös kierrettävissä tunnelmallinen tonttupolku.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_