Vapepa: Moot­to­ri­kelk­kai­li­joi­den et­sin­tä­par­tio har­joit­te­li Tai­val­kos­kel­la – näin syntyi Suomen vien­ti­tuot­teek­si­kin mai­nos­tet­tu am­bu­lans­si­vau­nu maas­to-olo­suh­tei­siin

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Syöt­teel­lä odo­tel­laan joulua – "Kuu­sa­moon tulee 150 char­te­ria ja osa näistä mat­kai­li­jois­ta tulee Pu­das­jär­vel­le"

Energian hinta synkentää talven matkailua.

Syöte

Syötteellä ja Pudasjärven matkailussa odotetaan joulun ja uudenvuoden aikaa. Katseet ovat kuitenkin jo myös kevätkaudelle, josta odotetaan edellisvuoden kaltaista. Kun kuluneen vuoden aikana kotimaan matkailu pelasti vähentyneen ulkomaan matkailijoiden määrän, on nyt toiveet siinä, että keväällä tilanne olisi toisinpäin.

– Aiemmasta poiketen monet asiakkaat katsovat nyt kuinka monta yötä voi olla lomalla. Matkailuyrittäjät kertovat, että vakiokävijät ovat tulossa, mutta ex-tempore matkailijat harkitsevat nyt, kertoo Pudasjärven kehitys Oy:n matkailun yrityskehittäjä Jukka Koutaniemi.

Taustalla on elinkustannusten, polttoaineen ja sähkön hinnankorotukset.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Syötteen kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin