Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

SPR:n pyörät tuot­ta­vat iloa – ­van­hus­ten ja ke­hi­tys­vam­mais­ten ul­koi­lut­ta­mi­seen kai­va­taan kuskeja

Valmiusharjoitus näytti arkipäivän vapaaehtoisvalmiuden, Pudasjärvellä ilmoittautui 8 henkilöä kesken arkipäivän

Pudasjärvi

Punaisen ristin Pudasjärven osastolla on kaksi pyörää, joiden avulla voidaan ulkoiluttaa muun muassa vanhuksia ja kehitysvammaisia. Riksapyörää ja vieripyörää esiteltiin tiistaina pyörähankkeiden tukijoille ja samalla kerrottiin muustakin Punaisen ristin toiminnasta.

Vapaaehtoisten valmiutta kokeiltiinkin samana päivänä Pohjoinen 23 Lapin ja Pohjois-Suomen aluehallintovirastojen järjestämässä valmiusharjoituksessa. Vapaaehtoisille oli lähetetty viesti tulla mahdolliseen tehtävään.

– Pudasjärvellä viesti lähetettiin 162 henkilölle, joista kahdeksan oli valmis tulemaan heti paikalle, kertoo osaston puheenjohtaja Esa Erkkilä.

Esimerkiksi Kuusamossa viesti lähetettiin 141 henkilölle, joista paikalle olisi saatu kymmenen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.