Joko luit: Kon­tio­tuo­te pal­kit­tiin vuoden yri­tyk­se­nä Poh­jois-Poh­jan­maal­la – Pu­das­jär­ven suurin työn­tan­ta­ja on jou­tu­nut lo­maut­ta­maan väkeä ra­ken­nus­alan ah­din­goss­sa

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Skuut­ti­park­ki sai myö­tä­tun­toa val­tuus­tol­ta – ta­lous­ti­lan­ne estää ra­ken­ta­mi­sen

Pudasjärvi

Pudasjärven kaupungille jätetty aloite skuuttiparkin perustamisesta Liikennepuiston läheisyyteen sai osakseen myötätuntoa, mutta ei rahaa Pudasjärven valtuuston kokouksessa tiistai-iltapäivällä.

– Harrastuksen määrä on nousussa ja eri kaupungeissa on tällaiseen infraan panostettu. Hanke olisi hyvä myös matkailun kannalta. Kurenalla ja Syötteellä onkin irrallisia rakenteita tehty, selvitti nykytilannetta kaupungin tekninen johtaja Janne Karhu.

Kurenalla Suojalinnalla ja Syötteellä sijaitsevat harrastusrakennelmat vaativat kuitenkin jatkossa myös korjailuja ja Karhu toteaa liikennepuiston olevan paikkana sopivan.

Kiinteiden rakenteiden kustannukset ovat kuitenkin 250 000 euron luokkaa, joten Pudasjärven asettama säästötavoite tulee vastaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.